Waterstof de Fontein des levens

Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren? Heb je last van vage klachten, vergeetachtigheid of een gebrek aan energie?

Orthomoleculair therapeut Ellen Steenbeeke introduceert waterstoftherapie als een effectieve manier om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken en de algehele gezondheid te bevorderen. Het lichaam is een complex en ingenieus systeem dat sterk beïnvloed wordt door leefstijl en omgevingsfactoren. Ellen is gespecialiseerd in de darm-brein connectie in  relatie met het immuunsysteem, wat de basis vormt voor een gezond leven. Verstoringen in deze balans kunnen het immuunsysteem ontregelen en leiden tot diverse ziekten en stoornissen, variërend van obesitas en diabetes tot neurologische en psychische stoornissen zoals anorexia, depressie, burn-out, ADHD, autisme, parkinsonisme en dementie.

Waterstoftherapie, gebaseerd op natuurlijke principes, kan een sleutelrol spelen in het herstel en behoud van de gezondheid. Waterstof is een stof die zowel in de natuur als in het menselijk lichaam voorkomt. Het speelt een essentiële rol in de energieproductie van onze lichaamscellen, de mitochondriën. Door waterstoftherapie kunnen de energiecentrales in de cellen herstellen, wat resulteert in vermindering van klachten en vertraging van het verouderingsproces.

Waterstof functioneert als een krachtige antioxidant in het lichaam en is niet giftig. Het heeft een grotere effectiviteit dan andere antioxidanten zoals vitamine C en co-enzym Q10, vanwege zijn kleine omvang waardoor het elke cel kan bereiken. Baanbrekend onderzoek binnen de gezondheidszorg heeft aangetoond dat behandelingen met waterstof een revolutionair potentieel hebben om onze kijk op gezondheidszorg te veranderen.

In de regio Twente is Ellen Steenbeeke de enige specialist in waterstoftherapie, waarmee zij een unieke positie inneemt in het veld van orthomoleculaire therapieën.

Open Huis

Om de opening van haar nieuwe praktijklocatie in de binnenstad van Oldenzaal te vieren, nodigt Ellen Steenbeeke geïnteresseerden uit voor een Open Huis op 3 juni. Tijdens deze middag, die plaatsvindt van 13.30 tot 16.30 uur, zal Ellen een korte masterclass over waterstoftherapie geven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een korte behandeling te ervaren. De masterclass zal driemaal worden gegeven om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

Inmiddels is het Open Huis geweest. Via de onderstaande podcast bestaat de mogelijkheid om informatie over de waterstoftherapie terug te luisteren.

Podcast Waterstof
by Ellen Steenbeeke