Waarom draagt mijn praktijk de naam “Ellen Steenbeeke”?

Waarom draagt mijn praktijk de naam “Ellen Steenbeeke”?

Eind 2015 heb ik mijn praktijk in orthomoleculaire epigenetische geneeskunde bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Ik heb haar toen de naam SumaQ gegeven. Die naam paste toen precies bij de periode waarin ik mij bevond. Sumac met een “C” is een oosters kruid en staat voor energie, maar ook dat de zon die iedere dag weer opkomt, ons verwarmt en verblijdt. Kortom, SumaQ staat voor energie om vitaal en in harmonieuze verbinding met jezelf en je omgeving te kunnen leven. 

Eind 2022 heb ik mijn praktijknaam veranderd in mijn eigen naam: Ellen Steenbeeke. Ik hou ervan om mijzelf continue te blijven ont-wikkelen. Hierdoor ont-dek ik steeds meer wie ik werkelijk ben.

Doordat mijn praktijk nu mijn naam draagt, voel ik dat ik daardoor daadwerkelijk kan doen, waarvoor ik hier ben op aarde….. jou inspireren en begeleiden in het bewust worden van de werking van je lichaam, je geest en ziel. Zodat jij keuzes hebt en verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf en jouw gezondheid.

Leven wie je werkelijk bent!