Maya Wijsheid | Levenspad Witte Wind

Leven en groeien met de energie van het levenspad

Ieder levenspad heeft een andere energie die vanuit de kosmos naar de aarde komt. Voel geen druk….want je hoeft niet perse dagelijks te leven met de energie om de kalender voor je te laten werken. De energie van de kalender doet zijn werk toch wel. Je hoeft immers ook niet te leven met de standen van de maan om eb en vloed te ervaren. Sterker nog, je hoeft er niets van de weten. De kracht van de maan doet gewoon zijn werk. Of jij je er nu voor interesseert of niet. En zo werkt het ook met de energie van de Dreamspell Kalender: die is er altijd, of jij dat weet of niet.

Iedere dertien dagen wisselt de energie van levenspad. Vandaag en de komende 12 dagen reist de energie van zonnezegel Witte Wind met ons mee.

Witte Wind energie is die van bezielde communicatie: geïnspireerd je eigen waarheid spreken en naar buiten brengen. Het is de levensadem die we allemaal delen, de adem van de Grote Geest en heeft een verbindende kracht. Hij blaast leven in alles wat aarde voortbrengt. Het kan een zachte bries zijn of een opstekende storm die verandering brengt en waarna niet meer is zoals het was.

Witte Wind zit ook in jou. De adem van de Grote Geest is door die verbindende kracht ook jouw adem en van ieder om je heen. Je adem is je houdvast en zet je lichaam in beweging door je bewust met je ademhaling te verbinden.

De zonnezegel Witte Wind bevindt zich in jouw rechter middelvinger. Je kunt je ademhaling activeren en bewust verbinden met je organen door je rechter middelvinger losjes vast te houden en op je hart leggen. Als je dit met aandacht doet, kun je misschien merken dat je lichaam hierop reageert.

Hoe belangrijk jouw ademhaling is voor de werking van je organen en weefsels in je lijf kun je terugvinden op mijn website. Zie hiervoor de link die je leidt naar het belang van een rustige en diepe ademhaling.

Wil je meer weten over de energie van de Tzolkin? Wat jouw levenspad en geboortezegel is? Neem dan ook eens een kijkje op de website Maya Wijsheid.

Wil je volgen welke energie dagelijks vanuit de kosmos naar ons toekomt en daardoor resoneert in jouw lijf? Download dan de app “ClubHouse” en zoek de room Maya Wijsheid.